Fresco Smart Fontene Ultra

NYHET

Appstyrt vannfontene med UV-sterilisator

kr 999,00

Fresco Smart Fontene Ultra - Appstyrt vannfontene med UV-sterilisator

Ønsker du å sikre kjæledyret ditt rent vann til en hver tid, samt en indikator på  hvor mye vann dyret ditt drikker? Da er den nye vannfontenen med 2 l kapasitet fra PETONEER den rette for deg!

Varsling
Denne vannfontenen har Wi-Fi (*Må bruke 2G/2,4 GHz Wifi, men kan bytte tilbake til 5G/5GHz* ) og kan styres lett via PETONEER sin egen app! 
Du vil få varsel på hvor mye vann som er drukket fra fontenen, den sier i fra når det er lite vann igjen, samt når filteret må byttes.

Etter en periode med bruk, vil ikke filteret fungere like effektivt lenger, og vil trenge utskiftning. Med fresco -fontenens innovasjonsalgoritme vil du få varsel på mobilen når det er på tide å bytte. Selve fontenens LED-lys vil også skifte fra blått til rødt for å indikere enten lite vann eller filter-bytte ut fra vannmengden, filterets levetid og motorens kjøretid.

UV-sterilisering
I tillegg til filter har fontenen en UV-sterilisator som fjerner 99,7% alle bakterier fra vannet med hjelp fra UV-C-lys-stråling som gir kjæledyret ditt en ren vannkilde. NB! Strålingen påvirker ikke kjæledyret og har ingen bivirkninger.

Rens av fontenen er veldig lett med dens separate deler som er lett å ta ut. Pumpe og filter kan byttes og kan kjøpes som tilleggsprodukt.

Stille design
For å redusere støy fra den vibrerende motoren er fontenen designet med en spesiallaget silikonmatte for å redusere støynivået til et minimum, lavere enn 40dB! (testet av PETONEER's Lab). Dette gjør at kjæledyret kan drikke vann med mindre forstyrrelser!


Følger med i pakken:

1 x Smart Fontene
1 x USB Kabel
1 x Adapter
1 x Instruksjon

Produktmål: (20,80 x 19,80 x 18,10 ) 1,30 KG

App: Petoneer Google / Apple